Nominatie Misset Horeca Terras Top 100

03 juli 2015

Chaam - Net onder Breda en tussen Ulvenhout en Chaam vind je het familie-restaurant PannenkoekenHuis ten Bosch: een gezellig en Bourgondisch familierestaurant met als specialiteit ambachtelijke, biologische pannenkoeken nog ouderwets in de pan gebakken. PannenkoekenHuis ten Bosch is doorgedrongen tot de Misset Terras Top 100 -ranglijst van beste terras in Nederland. Op 6 juli wordt de winnaar op feestelijke wijze bekend gemaakt.

Beste terras van Nederland
Misset Horeca ging ook dit jaar weer op zoek naar het beste terras van Nederland. Mystery guests beoordeelden bedrijven onder andere op uitstraling en gastvrijheid. PannenkoekenHuis ten Bosch is er trots op dat hun naam op deze prestigieuze ranglijst prijkt.

PannenkoekenHuis ten Bosch
Overtuig jezelf en kom ook eens heerlijk toeven op dit fjine terras. Kies je favoriete pannenkoek van de uitgebreide menukaart en waan je even met vakantie. In de keuken wordt zoveel mogelijk gewerkt met duurzame en verantwoorde ingrediënten in de gerechten. De melk en bloem zijn biologisch en de eitjes zijn uiteraard van scharrelkippen. De Royal Dutch koffie is organic en de Clipper thee is fairtrade en biologisch. In de prachtige omgeving van het pannenkoekenhuis worden moie en heerlijke producten verbouwd en ook deze kom je tegen in de menukaart. Zo gebruiken zij aardbeien van Vissers, brood van Bakkerij van Gils en eieren van Ad Laurijssen.

Een feestelijke Top 100-bekendmaking
De Misset Terras Top 100-ranglijst wordt op 6 juli bij de winnaar van de vorige editie bekendgemaakt.

klik hier voor het artikel

Overzicht

Partners

Openingstijden

 Snel naar

Contact

maandag gesloten   Menukaart Bredaseweg 72
dinsdag gesloten   Kinderfeestjes 4861 TD  CHAAM
woensdag 11:00 - 20:00  Wandelen 0161 - 49 12 75
donderdag 11:00 - 20:00   Fietsen info@huistenboschchaam.nl 
vrijdag 11:00 - 20:00   Legendetochten  
zaterdag 11:00 - 20:00  Nieuws Reserveren
zondag 10:30 - 20:00   Disclaimer