4-1-.1920x0
Ambachtelijk & Biologisch

31 augustus 2016

Een pannenkoekenrestaurant, maar dan net even anders dan anders. Zo omschrijft eigenaar Michiel de Jager zijn gezellige en bourgondisch familierestaurant Huis ten Bosch. "En met veel meer dan alleen pannenkoeken trouwens..."

Vertel
"Onze specialiteit zijn onze ambachtelijke, biologische pannenkoeken die nog ouderwets in de pan worden gebakken. Maar ook mensen die even geen zin hebben in een pannenkoek, hebben bij ons keuze genoeg: van een pannetje rundvlees tot een schnitzel XL. En ook voor de lunch hebben wij nog veel meer te bieden dan alleen pannenkoeken, hoewel doe natuurlijk wel ontzettend lekker zijn!"

Nog meer?
"Bijzonder is ook onze high tea waarbij we naast allerlei zoete lekkernijen in plaats van kleine sandwiches mini pannenkoeken serveren. Kijk gewoon eens op onze uitgebreide kaart - die ook online staat - om te zien wat we allemaal te bieden hebben."

De pannenkoeken
"We blijven  natuurlijk een pannenkoekenrestaurant, dus dat is ook waar we in uitblinken. Onderscheidend is dat we biologische pannenkoeken bakken van een superkwaliteit en dat proef je. Ze zijn lekker luchtig en heerlijk van smaak. Als gast heb je bij ons de mogelijkheid om zelf je pannenkoek samen te stellen. Je kiest dan voor een naturel pannenkoek en bestelt daar de extra's bij die je zelf het lekkerst vindt. Daarnaast bieden we ook nog een aantal favorieten, zoals de appeltaart pannenkoek, de pannenkoek kapsalon, de boerenpannenkoek en de stroopwafelpannenkoek. Kom zelf maar eens proeven."

Onderscheidend
"Behalve door ons concept onderscheidene we ons ook door het hoge kwaliteits- en serviceniveau dat wij bieden tegen een zeer scherpe prijs. De entourage, enthousiaste en vriendelijke bediening en het heerlijke terras - dat vorig jaar zelfs in de terras top 100 stond - worden daarnaast ook bijzonder gewaardeed door onze gasten. Jong en oud is welkom om dagelijks van 10:00 tot 20:00 uur bij ons te komen genieten van al het lekkers dat wij bereiden."

Klik hier voor het artikel

Bron: Bruist Nederland

 

Overzicht

Partners

Openingstijden

 Snel naar

Contact

maandag gesloten   Menukaart Bredaseweg 72
dinsdag gesloten   Kinderfeestjes 4861 TD  CHAAM
woensdag 11:00 - 20:00  Wandelen 0161 - 49 12 75
donderdag 11:00 - 20:00   Fietsen info@huistenboschchaam.nl 
vrijdag 11:00 - 20:00   Legendetochten  
zaterdag 11:00 - 20:00  Nieuws Reserveren
zondag 10:30 - 20:00   Disclaimer