Behaal je zwemdiploma en vier het met een gratis pannenkoek

27 oktober 2015

Chaam - Moet jij ook binnenkort afzwemmen? Spannend he! Haal nu je zwemdiploma bij zwembad de 3 Berken in Ulvenhout en vier deze prestatie bij Pannenkoekenrestaurant Huis ten Bosch

Bij het behalen van een zwemdiploma krijgt een kindje een waardebon voor het Pannenkoekenrestaurant Huis ten Bosch. Met deze waardebon mag je een kinderpannenkoek bestellen die je zelf mag gaan versieren, krijg je een lekker ijsje in een beker die je mag houden en ontvang je ook nog een kadootje. Dit allemaal om jou te feliciteren met jouw geweldige zwemprestatie! 

Zwem- en schoonheidsinstituut De 3 Berken
Zwemmen kan voor iedereen leuk zijn. De lessen die opleiden voor onder andere het zwem-ABC zijn daarom gericht op individueel zwemplezier en persoonlijke aandacht. In de 3 Berken leiden ze in kleine groepjes op volgens de eisen, die de Nationale Raad Zwemdiploma's stelt. Zwemveiligheid is erg belangrijk, dus worden kinderen ook voorbereid op de omstandigheden die in grote modernere zwemparadijzen heersen. Ook volwassenen kunen terecht bij zwembad De 3 Berken, privé of in een klein groepje.

Bekijk hier het tijdschema van de zwemlessen.

Pannenkoekenrestaurant Huis ten Bosch
Voor een lekker hapje met de familie ben je hier aan het juiste adres. Het restaurant werkt met duurzame en verantwoorde ingrediënten in de gerechten. De melk en bloem zijn biologisch en de eitjes zijn uiteraard van scharrelkippen. Klik hier om de menukaart te bekijken met de overheerlijke gerechten. 

www.dichtbij.nl/breda/artikel

Overzicht

Partners

Openingstijden

 Snel naar

Contact

maandag gesloten   Menukaart Bredaseweg 72
dinsdag gesloten   Kinderfeestjes 4861 TD  CHAAM
woensdag 11:00 - 20:00  Wandelen 0161 - 49 12 75
donderdag 11:00 - 20:00   Fietsen info@huistenboschchaam.nl 
vrijdag 11:00 - 20:00   Legendetochten  
zaterdag 11:00 - 20:00  Nieuws Reserveren
zondag 10:30 - 20:00   Disclaimer